Vesti - Decembar 2015

Obeležena najuspešnija sportska, 2015. godina: Udovičić sa osvajačima medalja!

Datum: 30.12.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Najuspešnija, istorijska sportska 2015. godina obeležena je zajedničkim druženjem ministra omladine i sporta Vanje Udovičića sa osvajačima medalja koji su na najlepši mogući način predstavili Srbiju u svetu i sa najvećim promoterima njihovih uspeha, predstavnicima medija.

Detaljnije

Usvojene preliminarne liste za najbolje studente u Srbiji

Datum: 30.12.2015 | Kategorija: Omladina,

Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente sa zadovoljstvom saopštava da je na 64. sednici, održanoj 28. decembra 2015. godine, kojom je predsedavao ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić, doneta Odluka o usvajanju Liste kandidata koji ispunjavaju sve uslove konkursa i Liste kandidata koji ne ispunjavaju jedan ili više uslova konkursa i (ili) imaju nepotpunu dokumentaciju po Konkursu za stipendiranje do 800 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završnih godina master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2015/16. godinu.
Detaljnije

Udovičić obišao Arenu: Postavljanje bazena ide po planu, biće ovo jedinstveno EP!

Datum: 30.12.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Evropsko prvenstvo u vaterpolu koje će se održati od 10. do 23. januara 2016. godine se polako približava, pa se tako i radovi na postavljanju montažnih bazena u Kombank Areni ubrzavaju, a ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je radove i uverio se da sve ide po planu.
Detaljnije

Predstavljeni rezultati godišnjeg istraživanja o položaju i potrebama mladih

Datum: 28.12.2015 | Kategorija: Omladina,

Na petoj sednici Saveta za mlade, održanoj 28. decembra, Ministarstvo omladine i sporta predstavilo je rezultate redovnog godišnjeg istraživanja o položaju i potrebama mladih u Srbiji u 2015. godini.
Detaljnije

Legende se ne zaboravljaju: Udovičić poklonio dresove sa brojem 90 Stankoviću i Grozdanoviću!

Datum: 25.12.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić primio je danas legende srpske košarke i odbojke Boru Stankovića i Savu Grozdanovića.
Detaljnije

Peruničić otvorio fiskulturnu salu u Negotinu

Datum: 24.12.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić svečano je otvorio fiskulturnu salu u Osnovnoj školi „Branko Radičević“, u Negotinu.
Detaljnije

Otvoreni novi Dijagnostički centar, škola i obdanište u Novom Pazaru

Datum: 24.12.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina, Sport,

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić je sa ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem, ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović, ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem, ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom i ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem otvorio Dijagnostički centar, školu i obdanište u Novom Pazaru, koje su investirali Ujedinjeni Arapski Emirati.

Detaljnije

Udovičić u poseti Karatašu: Biće ovo jedinstveni centar u jugoistočnoj Evropi!

Datum: 18.12.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina, Sport,

,,Radovi prve faze završeni su u rekordnom roku, što dokazuje da ono što obećamo to i ispunimo. Objekti za smeštaj, teretana ali i tereni i staze rađeni su po svetskim standardima i po završetku radova Karataš će biti jedinstveni centar ovog tipa u jugoistočnoj Evropi", rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prilikom obilaska omladinsko-sportskog centra Karataš u kom je završena prva faza rekonstrukcije.

Detaljnije

Udovičić: Vlada Srbije će duplo više ulagati u auto-moto sport i infrastrukturu

Datum: 18.12.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić primio je specijalno priznanje za doprinos auto-moto sportu na tradicionalnoj svečanoj dodeli nagrada u auto-moto sportu za 2015. godinu u Zrenjaninu.
Detaljnije

Udovičić na dodeli trofeja OKS: Neizmerno sam ponosan na naše sportiste!

Datum: 18.12.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je 22. proslavi Dana Olimpijskog komiteta Srbije i dodeli trofeja OKS najuspešnijim sportistima i timovima u predolimpijskoj 2015. godini, koja je održana u Domu Nardone skupštine.
Detaljnije

Stranica 1 od 3