Vesti - Mart 2016

Udovičić i Stefanović sa državnim rekorderom Jovicom Spajićem

Datum: 30.03.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarali su sa pripadnikom SAJ-a Jovicom Spajićem, koji je Giniosov rekorder u izvedenim trbušnjacima za 24 sata i koji je sredinom marta osvojio zlatnu medalju na Svetskom ultramaraton skupu u Atini, gde je pretrčao 720 kilometa u trci koja je trajala šest dana.

Detaljnije

Udovičić podržao kandidaturu Novog Sada za Evropsku prestonicu mladih 2019.

Datum: 29.03.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Omladina,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je danas prvom sastanku Novosadskog omladinskog foruma, koji se organizuje povodom aktivnosti u okviru kandidature Novog Sada za Evropsku prestonicu mladih 2019.

Detaljnije

Udovičić na humanitarnoj 'Roze trci', povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke

Datum: 27.03.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Omladina, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić priključio se manifestaciji "Roze trka" koja je održana danas na Adi povodom Nacionalnog dan borbe protiv raka dojke. "Roze trka" je mesto gde se na današnji dan okupe oni koji su bolest pobedili i oni koji su ih u tome podržali.

Detaljnije

Udovičić na ceremoniji zatvaranja turnira za male hokejaše

Datum: 27.03.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je danas ceremoniji zatvaranja memorijalnog turnira „Miodrag Šišić – Šile“ u Ledenoj dvorani hale „Pionir“ i dodelio medalje malim hokejašima.
Detaljnije

Klašnja: Do sledeće konferencije zemalja zapadnog Balkana sporazum o Regionalnoj kancelariji za saradnju mladih

Datum: 26.03.2016 | Kategorija: Omladina,

Krovna organizacija mladih Srbije i Beogradska otvorena škola, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, predstavile su danas javnosti, institucijama i organizacijama civilnog društva povodom osnivanja Regionalne kancelarije za saradnju mladih, koncept Kancelarije na konferenciji „U susret programima Regionalne kancelarije za saradnju mladih“.
Detaljnije

Objavljena lista vrednovanja i rangiranja naučno-istraživačkih organizacija koje su učestvovale na javnom pozivu za sprovođenje istraživanja u oblasti omladinskog preduzetništva

Datum: 24.03.2016 | Kategorija: Omladina,

U okviru PERFORM projekta koji finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) i sprovodi u saradnji sa Republičkim sekretarijatom za javne politike, za potrebe Ministarstva omladine i sporta, realizovaće se istraživanje na temu: „Analiza regulatornog okvira preduzetništva tri najperspektivnije delatnosti, sa predlogom pojednostavljenja poslovanja za mlade preduzetnike”.
Detaljnije

Udovičić i Đurić sa vaterpolistima na Kosovu i Metohiji

Datum: 23.03.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić su zajedno sa vaterpolistima reprezentacije Srbije posetili Kosovu i Metohiji.

Detaljnije

Ivana Španović na prijemu kod Vučića i Udovičića

Datum: 22.03.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas Ivanu Španović, koja je osvojila srebrnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu. Susretu su prisustvovali i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, trener Goran Obradović i generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.
Detaljnije

Udovičić čestitao Đokoviću na osvajanju Indijan Velsa

Datum: 21.03.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Novak Đoković je osvojio po peti put titulu u Indijan Velsu, savladavši u finalu Miloša Raonića rezultatom 6:2 6:0.
Detaljnije

Stranica 1 od 5