Vesti - Oktobar 2015

Klašnja: Prioritet je saradnja KZM sa lokalnim institucijama pružaocima usluga za mlade

Datum: 30.10.2015 | Kategorija: Omladina,

Pomoćnica ministra za omladinu, Snežana Klašnja i šef Odseka za saradnju sa kancelarijama za mlade i udruženjima posetile su danas u Subotici seminar namenjen korodinatorima vojvođanskog regiona koji ima za cilj podsticanje uspostavljanja saradnje kancelarija za mlade sa lokalnim institucijama pružaocima usluga za mlade.
Detaljnije

Pomoćnica ministra za omladinu otvorila događaj „Sa privredom na ti: mladi i posao“

Datum: 29.10.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Pomoćnica ministra za omladinu Snežana Klašnja, 28. oktobra 2015. godine u prostorijama Impakt Hab-a, zvanično je otvorila "Youth2Business" događaj “Sa privredom na ti: mladi i posao” u organizaciji Beogradske otvorene škole.
Detaljnije

Udovičić čestitao paraolimpijcima osvajanje medalja na SP u ateltici

Datum: 29.10.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Srpski paraolimpijci su u četiri nastupa svaki put bili uspešni, i četiri puta su se popeli na postolje pa će sa Svetskog prvenstva u atletici za osobe sa invaliditetom, iz Katara u Srbiju doneti bar četiri medalje.
Detaljnije

Peruničić otvorio Svetsko prvenstvo u kik boksu

Datum: 28.10.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić svečano je otvorio Svetsko prvenstvo u kik boksu, u hali Pionir.
Detaljnije

Zlatna svetska juniorka u sportskom penjanju Staša Gejo na prijemu kod Zekovića

Datum: 28.10.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Pomoćnik ministra za sport u Ministarstvu omladine i sporta Uroš Zeković primio je danas srpsku juniorku koja je osvojila dve zlatne medalje na Evropskim kupovima i jedno zlato na Svetskom kupu u sportskom penjanju ove godine, Stašu Gejo, zajedno sa predstavnicima Sportsko penjačkog Saveza Srbije.
Detaljnije

Peruničić otvorio obuku „Planiranje i sprovođenje Programa razvoja sporta u jedinicama lokalne samouprave“

Datum: 27.10.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić otvorio je prvu obuku „Planiranje i sprovođenje Programa razvoja sporta u jedinicama lokalne samouprave“, u Gradskoj kući, u Zrenjaninu.
Detaljnije

Udovičić: Besplatan sport motivacija za sve mlade

Datum: 25.10.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je danas svečanoj ceremoniji zatvaranja prvog besplatanog turnira udruženja SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) – SOFA Open turnir.
Detaljnije

Iz detinjstva direktno u odraslo doba – imaju li Romi pravo na mladost?

Datum: 24.10.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Neophodnost podizanja značaja pitanja Roma u omladinskoj politici paralelno sa naglašavanjem omladinske komponente u politici socijalnog uključivanja Roma (tzv. double mainstreaming) jedna je od preporuka sa Omladinske romske konferencije (Roma Youth Conference) održane u Budimpešti u Evropskom omladinskom centru od 19. do 22. oktobra 2015. godine.
Detaljnije

Udovičić otvorio Nacionalnu konferenciju nastavnika u Kragujevcu

Datum: 24.10.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić svečano je danas u Kragujevcu otvorio Godišnju konferenciju nastavnika, koji u svojim redovima sprovode programe preduzetničkog obrazovanja Dostignuća mladih.
Detaljnije

Peruničić na otvaranju krosa RTS u Rekovcu

Datum: 24.10.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić poručio je, otvarajući kros RTS u Rekovcu, da su rekreacija, fizička aktivnost i podsticanje građana na bavljenje sportom od velikog značaja za zdravlje nacije.
Detaljnije

Stranica 1 od 5