Vesti - Februar 2015

Usvojena Nacionalna strategija za mlade za period od 2015. do 2025. godine

Datum: 27.02.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Nacionalna strategija za mlade utvrđuje osnovne principe za  unapređenje društvenog položaja mladih i stvaranje uslova za ostvarivanje prava i interesa mladih u svim oblastima.
Detaljnije

„Otpakovani“ kulturni paketi  dvanaest kancelarija za mlade u Srbiji

Datum: 27.02.2015 | Kategorija: Omladina,

Na završnom događaju projekta “Otpakivanje“  u Domu omladine  u Beogradu dodeljena je  nagrada Kancelariji za mlade iz Priboja, koja je po izboru stručnog žirija i glasača na društvenoj mreži Fejsbuk  napravila najbolji kulturni paket, odnosno kreativan izraz odlika svoje lokalne zajednice. Nagrađena je i Jovana Ostojić za priču "Kad se mladi igraju rata" koju je napisala u okviru projekta.
Detaljnije

Kompanije otvorile vrata za najbolje studente

Datum: 27.02.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Srpske asocijacije menadžera Milan Petrović potpisali su danas memorandum o saradnji dve institucije kojim će stipendistima Fonda za mlade talente biti omogućeno obavljanje stručne prakse u najboljim kompanijama, članicama SAM-a.
Detaljnije

Legende jugoslovenske košarke kod ministra Udovičića

Datum: 26.02.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Legende jugoslovenske košarke Borislav Stanković, Dragan Kapičić, Ivo Daneu, Petar Skansi, Ratomir Tvrdić i Nikola Plećaš bili su danas gosti ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.
Detaljnije

Stranica 1 od 3