Вести - Фебруар 2015

Усвојена Национална стратегија за младе за период од 2015. до 2025. године

Датум: 27.02.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Национална стратегија за младе утврђује основне принципе за  унапређење друштвеног положаја младих и стварање услова за остваривање права и интереса младих у свим областима.
Детаљније

„Отпаковани“ културни пакети  дванаест канцеларија за младе у Србији

Датум: 27.02.2015 | Категорија: Омладина,

На завршном догађају пројекта “Отпакивање“  у Дому омладине  у Београду додељена је  награда Канцеларији за младе из Прибоја, која је по избору стручног жирија и гласача на друштвеној мрежи Фејсбук  направила најбољи културни пакет, односно креативан израз одлика своје локалне заједнице. Награђена је и Јована Остојић за причу "Кад се млади играју рата" коју је написала у оквиру пројекта.
Детаљније

Компаније отвориле врата за најбоље студенте

Датум: 27.02.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и председник Српске асоцијације менаџера Милан Петровић потписали су данас меморандум о сарадњи две институције којим ће стипендистима Фонда за младе таленте бити омогућено обављање стручне праксе у најбољим компанијама, чланицама САМ-а.
Детаљније

Легенде југословенске кошарке код министра Удовичића

Датум: 26.02.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Легенде југословенске кошарке Борислав Станковић, Драган Капичић, Иво Данеу, Петар Сканси, Ратомир Тврдић и Никола Плећаш били су данас гости министра омладине и спорта Вање Удовичића.
Детаљније

Страница 1 од 3

Архива вести