Rezultati Javnog konkursa za sufinansiranje programa i projekata u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije

Ministarstvo omladine i sporta donelo je odluku o dodeli finansijskih sredstava za programe i projekte u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije.

S ciljem unapređenja međunarodne i regionalne saradnje u oblasti omladine i osnaživanja mladih za veće učešće u društvu i međunarodnoj zajednici, kao i stvaranja uslova za sufinansiranje projekata odobrenih od strane Evropske komisije, koji su usmereni ka aktivnom učešću mladih u realizaciji Nacionalne strategije za mlade za period od 2015. do 2025. godine u oblasti međunarodne saradnje, Ministarstvo omladine i sporta je u okviru Javnog konkursa za sufinansiranje programa i projekata u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije koji je raspisan 30. aprila 2018. godine, na osnovu predloga komisije, od pristiglih devet predloga, odabralo četiri projekta koji će se finansirati u ukupnom iznosu od 1.999.807,00 dinara.

Rezultate javnog konkursa možete preuzeti OVDE.

 

Top