Резултати Jавног конкурса за суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за програме и пројекте у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије.

С циљем унапређења међународне и регионалне сарадње у области омладине и оснаживања младих за веће учешће у друштву и међународној заједници, као и стварања услова за суфинансирање пројеката одобрених од стране Европске комисије, који су усмерени ка активном учешћу младих у реализацији Националне стратегије за младе за период од 2015. до 2025. године у области међународне сарадње, Министарство омладине и спорта је у оквиру Јавног конкурса за суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије који је расписан 30. априла 2018. године, на основу предлога комисије, од пристиглих девет предлога, одабрало четири пројекта који ће се финансирати у укупном износу од 1.999.807,00 динара.

Резултате јавног конкурса можете преузети ОВДЕ.

 

Top