Prijava za nacionalni ERAZMUS+ informativni dan

Informativni dan će biti održan u petak, 14. novembra 2014. godine u hotelu "Metropol", Bulevar Kralja Aleksandra 69, Beograd, sala “Ivo Andrić”. Program skupa nalazi se na sledećem linku http://erasmusplus.rs/wp-content/uploads/2014/10/Nacionalni-ErazmusPlus-Info-Dan-draft-agenda-SRB.pdf.

Na skupu će biti predstavljeni konkursi za projekte za 2015. godinu za sve delove programa koji pokrivaju obrazovanje i mlade. Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima za razmenu studenata i dalje unapređenje visokog obrazovanja, kao i razmeni omladinskih radnika i mobilnosti mladih.

Popunjavanjem registracionog formulara na sledećem linku http://erasmusplus.rs/prijava-za-nacionalni-erazmusplus-informativni-dan/ prijavljujete se za učešće u Informativnom danu. Učesnici sami snose eventualne putne i troškove smeštaja, uz napomenu da će predstavnicima omladinskih organizacija i organizacija za mlade koji budu izabrani za učešće na Informativnom danu, a dolaze van Beograda biti refundirani troškovi prevoza u iznosu povratne autobuske/vozne karte.

Polja obeležena * u formularu je obavezno popuniti. Zbog ograničenog broja mesta, pri odabiru učesnika i učesnica vodiće se računa o ravnomernoj geografskoj distribuciji i zastupljenosti različitih tipova institucija/organizacija.

Rok za slanje prijava je 11.11.2014. godine.

Top