Пријава за национални ЕРАЗМУС+ информативни дан

Информативни дан ће бити одржан у петак, 14. новембра 2014. године у хотелу "Метропол", Булевар Краља Александра 69, Београд, сала “Иво Андрић”. Програм скупа налази се на следећем линку http://erasmusplus.rs/wp-content/uploads/2014/10/Nacionalni-ErazmusPlus-Info-Dan-draft-agenda-SRB.pdf.

На скупу ће бити представљени конкурси за пројекте за 2015. годину за све делове програма који покривају образовање и младе. Посебна пажња биће посвећена могућностима за размену студената и даље унапређење високог образовања, као и размени омладинских радника и мобилности младих.

Попуњавањем регистрационог формулара на следећем линку http://erasmusplus.rs/prijava-za-nacionalni-erazmusplus-informativni-dan/ пријављујете се за учешће у Информативном дану. Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја, уз напомену да ће представницима омладинских организација и организација за младе који буду изабрани за учешће на Информативном дану, а долазе ван Београда бити рефундирани трошкови превоза у износу повратне аутобуске/возне карте.

Поља обележена * у формулару је обавезно попунити. Због ограниченог броја места, при одабиру учесника и учесница водиће се рачуна о равномерној географској дистрибуцији и заступљености различитих типова институција/организација.

Рок за слање пријава је 11.11.2014. године.

Top