Nakon 20 godina pauze počinju radovi na završetku hale u Bojniku

Potpisivanju Ugovora, koji je deo programa Ministarstva omladine i sporta „Završi započeto“, prisustvovali su zamenik i pomoćnik predsednika opštine Bojnik Dejan Stojanović i Boban Petrović i direktor kompanije „Alfako inženjering“ Dragan Jović, čija je firma izvođač radova.

„Drago mi je što ste danas ovde i što možemo zajedničkim snagama da obezbedimo prostor u kome će deca i sportisti moći kvalitetno da provode svoje slobodno vreme, baveći se sportom i fizičkom aktivnošću. Svedoci smo loših navika koje poprimaju najmlađi i umesto da borave na otvorenom, trče i bave se sportom, sve više vremena provode ispred kompjuterskih monitora”, rekao je Peruničić.

20151022_101901

On je podsetio da je Ministarstvo omladine i sporta do sada izgradilo više od 500 sportskih objekata, kao i da je  sportska infrastruktura jedan od osnovnih ciljeva Ministarstva omladine i sporta.

Pomoćnik predsednika opštine Bojnik Dejan Stojanović zahvalio se Ministarstvu na ovoj dragocenoj investiciji koja će puno značiti stanovnicima Bojnika, koji je jedna od najnerazvijenijih opština u Srbiji.

Top