Након 20 година паузе почињу радови на завршетку хале у Бојнику

Потписивању Уговора, који је део програма Министарства омладине и спорта „Заврши започето“, присуствовали су заменик и помоћник председника општине Бојник Дејан Стојановић и Бобан Петровић и директор компаније „Алфако инжењеринг“ Драган Јовић, чија је фирма извођач радова.

„Драго ми је што сте данас овде и што можемо заједничким снагама да обезбедимо простор у коме ће деца и спортисти моћи квалитетно да проводе своје слободно време, бавећи се спортом и физичком активношћу. Сведоци смо лоших навика које попримају најмлађи и уместо да бораве на отвореном, трче и баве се спортом, све више времена проводе испред компјутерских монитора”, рекао је Перуничић.

20151022_101901

Он је подсетио да је Министарство омладине и спорта до сада изградило више од 500 спортских објеката, као и да је  спортска инфраструктура један од основних циљева Министарства омладине и спорта.

Помоћник председника општине Бојник Дејан Стојановић захвалио се Министарству на овој драгоценој инвестицији која ће пуно значити становницима Бојника, који је једна од најнеразвијенијих општина у Србији.

Top