Ministar Udovičić na Godišnjem događaju Regionalne kancelarije za saradnju mladih –Izgradili smo mostove prijateljstva

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić učestvovao je na Godišnjem događaju Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO), koji je ove godine održan u „onlajn” formatu.

Povodom sumiranja ovogodišnjih rezultata, dostignuća i neprekidnog ulaganja u saradnju među mladima u regionu, ministar Udovičić je u svom video obraćanju istakao: „Dokaz da budućnost stvaramo, a ne čekamo, je što ste i u ovoj godini, koja je bila puna izazova i u kojoj smo svi radili u drugačijim okolnostima, nastavili sa svojim aktivnostima i niste odstupali od cilja koji smo zajedno postavili, a to je povezivanje mladih u regionu. Izgradili smo mostove prijateljstva i dokazali da putevi znanja ne poznaju granice. Ne odustajte od svojih snova, ubeđenja i ciljeva i zapamtite da je svaki uspeh lepši i veći kada imate sa kim da ga podelite”.

Regionalna kancelarija za saradnju mladih predstavlja socijalnu sponu i pruža mladima da kroz partnersku saradnju razmenjuju svoja iskustva i znanja i unapređuju veštine, kreirajući još bolju budućnost svojom pokretačkom energijom.

 

Top