Министар Удовичић на Годишњем догађају Регионалне канцеларије за сарадњу младих –Изградили смо мостове пријатељства

Министар омладине и спорта Вања Удовичић учествовао је на Годишњем догађају Регионалне канцеларије за сарадњу младих (RYCO), који је ове године одржан у „онлајн” формату.

Поводом сумирања овогодишњих резултата, достигнућа и непрекидног улагања у сарадњу међу младима у региону, министар Удовичић је у свом видео обраћању истакао: „Доказ да будућност стварамо, а не чекамо, јe што сте и у овој години, која је била пуна изазова и у којој смо сви радили у другачијим околностима, наставили са својим активностима и нисте одступали од циља који смо заједно поставили, а то је повезивање младих у региону. Изградили смо мостове пријатељства и доказали да путеви знања не познају границе. Не одустајте од својих снова, убеђења и циљева и запамтите да је сваки успех лепши и већи када имате са ким да га поделите”.

Регионална канцеларија за сарадњу младих представља социјалну спону и пружа младима да кроз партнерску сарадњу размењују своја искуства и знања и унапређују вештине, креирајући још бољу будућност својом покретачком енергијом.

 

Top