Ministar Udovičić dodelio stipendije najuspešnijim studentima Državnog univerziteta u Novom Pazaru – „Vi ste najbolji predstavnici grada mladih”

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uručio je danas stipendije Fonda za mlade talente Republike Srbije najuspešnijim studentima Državnog univerziteta u Novom Pazaru. Dodeli stipendija prisustvovao je i rektor Državnog univerziteta u Novom Pazaru prof. dr Miladin Kostić.

„Vi ste najbolji predstavnici svog grada, grada mladih i budućnost u koju verujemo. Čestitam vam na svim postignutim rezultatima, na izboru da se svakoga dana usavršavate i da se smelo nosite sa izazovima. Pokazali ste da je uspeh neminovan za one koji se istinski trude. Znam da su postojali trenuci kada vam je bilo teško, znam da na svojim leđima nosite veliku odgovornost i očekivanja, ali odlika najboljih je da istraju i veruju u sebe, a vi ste nam svima pokazali da to možete. Fond za mlade talente nastaviće da prepoznaje i podstiče vaša postignuća, ideje i inicijative, uz uverenje da ćemo svake godite biti sve brojniji, i prepoznatljivi kao najveća pokretačka energija našeg društva”, rekao je u svom obraćanju stipendistima ministar Udovičić.

Top