Министар Удовичић доделио стипендије најуспешнијим студентима Државног универзитета у Новом Пазару – „Ви сте најбољи представници града младих”

Министар омладине и спорта Вања Удовичић уручио је данас стипендије Фонда за младе таленте Републике Србије најуспешнијим студентима Државног универзитета у Новом Пазару. Додели стипендија присуствовао је и ректор Државног универзитета у Новом Пазару проф. др Миладин Костић.

„Ви сте најбољи представници свог града, града младих и будућност у коју верујемо. Честитам вам на свим постигнутим резултатима, на избору да се свакога дана усавршавате и да се смело носите са изазовима. Показали сте да је успех неминован за оне који се истински труде. Знам да су постојали тренуци када вам је било тешко, знам да на својим леђима носите велику одговорност и очекивања, али одлика најбољих је да истрају и верују у себе, а ви сте нам свима показали да то можете. Фонд за младе таленте наставиће да препознаје и подстиче ваша постигнућа, идеје и иницијативе, уз уверење да ћемо сваке годите бити све бројнији, и препознатљиви као највећа покретачка енергија нашег друштва”, рекао је у свом обраћању стипендистима министар Удовичић.

Top