Ministar Udovičić dodelio stipendije najboljim studentima Univerziteta u Novom Sadu – Ponos roditelja, profesora i drugara, ponos Srbije

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić dodelio je danas 469 ugovora o stipendiranju studentima Univerziteta u Novom Sadu koji su prethodne školske godine ostvarili zapažene akademske rezultate i postali stipendisti Fonda za mlade talente Republike Srbije. Dodeli ugovora prisustvovali su i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

„Čestitam svim ovogodišnjim dobitnicima stipendija Fonda za mlade talente sa Novosadskog univerziteta. Uspeli ste da u prethodnim semestrima, dok se čitav svet suočavao sa istorijskim izazovom, zadržite fokus na svom akademskom usavršavanju, prilagodite se novonastalim okolnostima i dokažete da ste najbolji i da je znanje jedina garancija uspeha. Biti među najboljima kad je najteže, mogu samo retki, i zato ste vi ponos vaših roditelja, profesora, drugara, ponos naše Srbije i zato ste baš vi stipendisti Fonda za mlade talente. Želim vam svima puno uspeha u nastavku školovanja i želim da znate da je Ministarstvo omladine i sporta uvek tu da vas podrži da se ne zaustavljate na putu uspeha, već da svaka naredna godina bude u znaku vaših novih dostignuća”, istakao je ministar Udovičić.

Top