Министар Удовичић доделио стипендије најбољим студентима Универзитета у Новом Саду – Понос родитеља, професора и другара, понос Србије

Министар омладине и спорта Вања Удовичић доделио је данас 469 уговора о стипендирању студентима Универзитета у Новом Саду који су претходне школске године остварили запажене академске резултате и постали стипендисти Фонда за младе таленте Републике Србије. Додели уговора присуствовали су и покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

„Честитам свим овогодишњим добитницима стипендија Фонда за младе таленте са Новосадског универзитета. Успели сте да у претходним семестрима, док се читав свет суочавао са историјским изазовом, задржите фокус на свом академском усавршавању, прилагодите се новонасталим околностима и докажете да сте најбољи и да је знање једина гаранција успеха. Бити међу најбољима кад је најтеже, могу само ретки, и зато сте ви понос ваших родитеља, професора, другара, понос наше Србије и зато сте баш ви стипендисти Фонда за младе таленте. Желим вам свима пуно успеха у наставку школовања и желим да знате да је Министарство омладине и спорта увек ту да вас подржи да се не заустављате на путу успеха, већ да свака наредна година буде у знаку ваших нових достигнућа”, истакао је министар Удовичић.

Top