Dodela nagrada Fondacije ,,Dragica Nikolić“

Ministar Udovičić istakao je da mu je čast da još jednu godinu zaredom ima priliku da pozdravi najbolje učenike naše zemlje, osvajače nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

,,Podržavam svaki vid nagrađivanja uspeha i motivacije mladih i zahvaljujem se Fondaciji gospođe Nikolić i njoj lično na prepoznavanju uloge i značaja mladih. Fond za mlade talente Ministarstva omladine i sporta takođe nagrađuje najbolje učenike srednjih škola i stipendira studente čime doprinosimo razvoju i usavršavanju mladih ljudi koji grade bolju budućnost Srbije. Ponosan sam na sve vas, želim vam da isto tako vredno radite na sebi i u budućnosti. Budite uporni, prevazilazite prepreke i ostvarite svoje snove“, rekao je Udovičić.

Ceremoniji je prisustvovao predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, predsednica Fondacije Dragica Nikolić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić.

,,Vi ste pobednički tim Srbije! Čeka vas još mnogo nagrada za nauku, umetnost, čeka vas i balkon da sa trofejima i medaljama pozdravite Srbiju. Ceo svet je pred vama“, rekla je gospođa Nikolić.

Top