Додела награда Фондације ,,Драгица Николић“

Министар Удовичић истакао је да му је част да још једну годину заредом има прилику да поздрави најбоље ученике наше земље, освајаче награда на домаћим и међународним такмичењима.

,,Подржавам сваки вид награђивања успеха и мотивације младих и захваљујем се Фондацији госпође Николић и њој лично на препознавању улоге и значаја младих. Фонд за младе таленте Министарства омладине и спорта такође награђује најбоље ученике средњих школа и стипендира студенте чиме доприносимо развоју и усавршавању младих људи који граде бољу будућност Србије. Поносан сам на све вас, желим вам да исто тако вредно радите на себи и у будућности. Будите упорни, превазилазите препреке и остварите своје снове“, рекао је Удовичић.

Церемонији је присуствовао председник Републике Србије Томислав Николић, председница Фондације Драгица Николић и министар просвете, науке и технолошког развоја Срђан Вербић.

,,Ви сте победнички тим Србије! Чека вас још много награда за науку, уметност, чека вас и балкон да са трофејима и медаљама поздравите Србију. Цео свет је пред вама“, рекла је госпођа Николић.

Top