Konkurs za zapošljavanje

MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA Na osnovu člana 50. Zakona o državnim službenicima i člana 4. stav 1. Uredbe o internom i javnom konkursu za popunjavanje radnih mesta u državnim organima oglašava

JAVNI KONKURS ZA POPUNjAVANjE 12 IZVRŠILAČKIH RADNIH MESTA

Datum oglašavanja: 20.05.2020.  Datum isteka roka za prijavljivanje: 28.05.2020.

Tekst Konkursa možete preuzeti OVDE.

Radna mesta:

 • Radno mesto za praćenje sprovođenja projekata kojima se ostvaruju indikatori javnih politika, u zvanju savetnik, u Odseku za strateške, normativne, pravne i operativno – analitičke poslove, u Sektoru za omladinu. Spisak kandidata među kojima se sprovodi izborni postupak možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za razvoj i unapređenje olimpijskog i paraolimpijskog sporta, u zvanju savetnik, u Odeljenju za razvoj i unapređenje sistema sporta, u Sektoru za sport. Spisak kandidata među kojima se sprovodi izborni postupak možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za analizu i proveru izveštaja u oblasti sporta, u zvanju savetnik, u Odeljenju za razvoj i unapređenje sistema sporta, u Sektoru za sport. Spisak kandidata među kojima se sprovodi izborni postupak možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za praćenje programa u oblasti sporta, u zvanju mlađi savetnik, u Odeljenju za razvoj i unapređenje sistema sporta, u Sektoru za sport. Listu kandidata koji su izabrani u izbornom postupku možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za normativne i opšte pravne poslove, u zvanju samostalni savetnik, u Grupi za normativne, pravne i operativno – analitičke poslove u sportu, u Sektoru za sport. Listu kandidata koji su izabrani u izbornom postupku možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za realizaciju novčanih nagrada, stipendija i nacionalnih priznanja i analitičke poslove u sportu, u zvanju savetnik, u Grupi za normativne, pravne i operativno – analitičke poslove u sportu, u Sektoru za sport. Spisak kandidata među kojima se sprovodi izborni postupak možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za inspekcijske poslove u sportu – inspektor, u zvanju samostalni savetnik, u Odseku za inspekcijske poslove u sportu, u Sektoru za sport. Listu kandidata koji su izabrani u izbornom postupku možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za razvoj sportske infrastrukture, u zvanju savetnik, u Odseku za upravljanje infrastrukturnim projektima, u Sektoru za sport. Listu kandidata koji su izabrani u izborno postupku možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za realizaciju IPA projekata, u zvanju savetnik, u Grupi za IPA projekte i međunarodne fondove, u Sektoru za međunarodnu saradnju i evropske integracije. Spisak kandidata među kojima se sprovodi izborni postupak možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za harmonizaciju propisa sa EU, u zvanju savetnik, u Grupi za bilateralnu i multilateralnu saradnju i evropske integracije, u Sektoru za međunarodnu saradnju i evropske integracije. Listu kandidata koji su izabrani u izbornom postupku možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto za bilateralnu i multilateralnu saradnju, u zvanju savetnik, u Grupi za bilateralnu i multilateralnu saradnju i evropske integracije, u Sektoru za međunarodnu saradnju i evropske integracije. Listu kandidata koji su izabrani u izbornom postupku možete preuzeti OVDE.
 • Radno mesto internog revizora, u zvanju savetnik, Samostalni izvršilac izvan svih unutrašnjih jedinica. Listu kandidata koji su izabrani u izbornom postupku možete preuzeti OVDE.
Top