Vesti - Jun 2016

Veče nacija na Kalemegdanu

Datum: 29.06.2016 | Kategorija: Sport,

Zbog terorističkog napada u Istanbulu, u kojem je na aerodromu „Ataturk“ poginulo više od 30 osoba, a ranjeno oko 150, Veče nacija na Kalemegdanu u okviru Svetskog školskog prvenstva počelo je minutom ćutanja. Reprezentacija Turske prisustvovala je svečanom događaju na terenima KK Partizan, ali nije učestvovala u zabavnom programu.

Detaljnije

Udovičić razgovarao sa Grbićem, svi igrači i stručni štab su dobro

Datum: 28.06.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je telefonom sa selektorom muške odbojkaške reprezentacije Nikolom Grbićem povodom večerašnjeg događaja u Istanbulu.
Detaljnije

Udovičić sa reprezentativcima Srbije u kajaku

Datum: 27.06.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić primio je danas reprezentativce Srbije u kajaku, koji su na minulom Evropskom prvenstvu u Moskvi osvojili 4 medalje.
Detaljnije

Čestitka srpskim kajakašima na osvojenoj zlatnoj medalji

Datum: 26.06.2016 | Kategorija: Sport,

Ministar Vanja Udovičić čestitao je Marku Novakoviću i Nebojši Grujiću, srpskim reprezentativcima koji su danas osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u kajaku.
Detaljnije

Udovičić na Evropskom turniru u fudbalu na pesku

Datum: 25.06.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar Vanja Udovičić je danas bodrio naše reprezentativce na utakmici protiv Mađarske na Euro Beach Soccer Cup 2016, najjačem turniru za fudbal na pesku ove godine u Evropi, čiji je domaćin Beograd od 24. do 26. juna. 
Detaljnije

Čestitka srpskim kajakašima na osvojenoj bronzanoj medalji

Datum: 25.06.2016 | Kategorija: Sport,

Ministra Vanja Udovičić čestitao je Marku Tomićeviću i Milenku Zoriću, srpskim reprezentativcima koji su danas osvojili bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u kajaku.
Detaljnije

Ministar Vanja Udovičić čestitao Nebojši Đuriću

Datum: 16.06.2016 | Kategorija: Sport,

Srpski reprezentativac  u bacanju kugle, Nebojša Đurić,  juče je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u atletici za paraolimpijce.
Detaljnije

Čestitka ministra Vanje Udovičića Željku Dimitrijeviću

Datum: 15.06.2016 | Kategorija: Sport,

Željko Dimitrijević srpski reprezentativac u bacanju čunja, osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u atletici za paraolimpijce.
Detaljnije

Održan drugi sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje

Datum: 15.06.2016 | Kategorija: Omladina,

U organizaciji Beogradske otvorene škole uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Privredne komore Srbije i Solidar Suisse/Swiss Labour Assistance – Kancelarije u Srbiji, u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, u ponedeljak 13. juna održan je drugi sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje.
Detaljnije

Stranica 1 od 3