Vesti - Maj 2016

Udovičić posetio mlade preduzetnike u ICT Hub-u

Datum: 29.05.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Omladina,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas u ICT Hub-u mlade preduzetnike na FinTech hakatonu i razgovarao sa njima o inovativnim start-up idejama. 
Detaljnije

Potpisani ugovori sa Nacionalnom asocijacijom praktičara/ki omladinskog rada - NAPOR i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade – Asocijacija KZM

Datum: 27.05.2016 | Kategorija: Omladina,

Danas su u Ministarstvu omladine i sporta potpisani ugovori sa dva od tri ključna partnera ministarstva u kreiranju i razvoju omladinske politike na svim nivoima.
Detaljnije

Rezultati Javnog konkursa za razvoj i sprovođenje omladinske politike

Datum: 27.05.2016 | Kategorija: Omladina, Omladina konkursi,

Ministarstvo omladine i sporta donelo je odluku o dodeli finansijskih sredstava za programe i projekte podrške razvoju i sprovođenju omladinske politike.
Detaljnije

Potpisani ugovori sa 21 jedinicom lokalne samouprave

Datum: 27.05.2016 | Kategorija: Omladina,

U 21 gradova i opština širom Srbije će, i ove godine, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, biti realizovani projekti namenjeni razvijanju usluga i mehanizama koji pospešuju zapošljivost i zaposlenost mladih, stvaranje uslova za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, aktivno učešće u društvu, sprovođenje kulturnih sadržaja i informisanje kroz rekonstrukciju i opremanje omladinskih klubova, kancelarije za mlade, info centara i drugih prostora za mlade kao i za stvaranje uslova za promociju i upražnjavanje zdravih i bezbednih stilova života kroz izgradnju rekreativnih sportskih terena, teretana na otvorenom, otvorenih prostora za rekreativne sadržaje, biciklističke, trim staze itd. U tu svrhu ministarstvo je za finansiranje ovih projekata izdvojilo 25.720.643,99 dinara.
Detaljnije

Udovičić primio srpske reprezentativce u tekvondou

Datum: 25.05.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić primio je danas naše reprezentativce u tekvondou, Tijanu Bogdanović, Milicu Mandić i Draška Jovanova koji su na proteklom Evropskom prvenstvu u Montrou osvojili tri medalje. Ovo prvenstvo je bilo najuspešnije do sada za srpski tekvondo.
Detaljnije

Rezultati Javnog konkursa za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou

Datum: 25.05.2016 | Kategorija: Omladina, Omladina konkursi,

Ministarstvo omladine i sporta donelo je odluku o dodeli finansijskih sredstava za programe i projekte od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora koje će sprovoditi lokalne samouprave.
Detaljnije

Čestitka Milici Mandić i Drašku Jovanovu

Datum: 22.05.2016 | Kategorija: Sport,

Srpski reprezentativci u tekvondu osvojili dve medalje na Evropskom prvenstvu u tekvondou, Milica Mandić je osvojila srebrnu, a Draško Jovanov bronzanu medalju.
Detaljnije

Udovičić otvorio „Balkanski skok prijateljstva“

Datum: 20.05.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je „Balkanski skok prijateljstva“ danas u Lisičjem jarku.
Detaljnije

Udovičić čestitao Tijani Bogdanović

Datum: 19.05.2016 | Kategorija: Sport,

Srpska reprezentativka u tekvodnu Tijana Bogdanović je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu, pobedivši u finalu sa rezultatom 7:0.
Detaljnije

Udovičić čestitao Velimiru Stjepanoviću

Datum: 18.05.2016 | Kategorija: Sport,

Srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je srebro na Evropskom prvenstvu u Londonu na 200 metara slobodno.
Detaljnije

Stranica 1 od 2