Вести - Јул 2015

Удовичић: 15 нових радних места за младе у Нишу

Датум: 30.07.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас у Нишу ДЕЛИ центар за креативно деловање у којем ће бити смештено 15 новооснованих компанија из области креативних индустрија.
Детаљније

Перуничић отворио терене у Крупњу и Љубовији

Датум: 28.07.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић свечано је отворио реконстуисане и адаптиране мале спортске терене за фудбал, рукомет, кошарку и одбојку, у Крупњу и Љубовији.
Детаљније

Удовичић позвао младе да се пријаве на волонтерске кампове

Датум: 21.07.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић посетио је Међународни волонтерски камп у Бечеју у оквиру којег млади раде на уређењу запуштених и неуређених делова Горанског парка, а поред радног дела учествују и на еколошком семинару
Детаљније

Милион евра из Брисела за омладинске пројекте из Србије

Датум: 21.07.2015 | Категорија: Омладина,

Наког великог броја послатих пројеката у Брисел, у оквиру првог позива за западни Балкан у оквиру Еразмус+: Млади у акцији, организације из Србије су постигле нови рекорд и имале убедљиво највећи број одобрених пројеката на Балкану, а самим тим добиле и највише средстава за њихово реализовање!
Детаљније

Боровчанин: Више новца из европских фондова за младе

Датум: 16.07.2015 | Категорија: Омладина,

Државни секретар за омладину Ненад Боровчанин изјавио је након састанка ЕРАЗМУС+ комитета Европске комисије да у првом року за овај програм више од половине поднетих пројеката са Балкана долази из Србије.
Детаљније

Расписан конкурс фонда за студије у иностранству

Датум: 15.07.2015 | Категорија: Активности, Омладина, Омладина конкурси,

Министарство омладине и спорта са задовољством саопштава да је данас, 15. јула 2015. године, Фонд за младе таленте Републике Србије расписао Конкурс за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланицa Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2015/2016. годину.
Детаљније

Министарство омладине и спорта добитник Сребрне плакете за континуирану и несебичну подршку развоју спорта и спортског туризма на територији општине Врњачка Бања

Датум: 15.07.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је обележавању Дана општине Врњачка Бања. У хотелу ,,Звезда“ одржана је седница СО Врњачка Бања којој су присуствовали председник Владе Србије Александар Вучић, министар рударства и енергетике Александар Антић, министар здравља Златибор Лончар и представници општине.
Детаљније

Додела награда Фондације ,,Драгица Николић“

Датум: 14.07.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас церемонији уручења награда Фондације ,,Драгица Николић“ победницима међународних и републичких такмичења завршних разреда основних и средњих школа Србије. Ђацима су додељене похвалнице и лаптоп рачунари.
Детаљније

Страница 1 од 3

Архива вести