Vesti - Septembar 2013

Borovčanin u radnoj poseti Solunu

Datum: 27.09.2013 | Kategorija: Omladina,

Državni sekretar za omladinu Nenad Borovčanin sastao se u Solunu sa Marijom Pašalidou, savetnicom gradonačelnika Soluna i koordinatorkom projekta „Solun-evropska prestonica mladih 2014.“
Detaljnije

Udovičić u Pančevu otvorio teretanu na otvorenom

Datum: 26.09.2013 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je danas u Pančevu prvu teretanu na otvorenom u tom gradu, koja će svim Pančevcima biti na raspolaganju potpuno besplatno.
Detaljnije

Ministarstvo omladine i sporta na nacionalnom finalu takmičenja "Poslovni izazov"

Datum: 26.09.2013 | Kategorija: Omladina,

Nacionalno finale takmičenja srednjoškolaca u preduzetništvu „Poslovni izazov“ održano je danas u hotelu Slavija u Beogradu u organizaciji Dostignuća mladih u Srbiji.
Detaljnije

Podrška Ministarstva omladine i sporta preduzetničkom obrazovanju

Datum: 25.09.2013 | Kategorija: Omladina,

U Privrednoj komori Srbije danas je održana panel diskusija „Značaj preduzetničkog obrazovanja u kreiranju promena društva“, kao deo evropske nedelje malih i srednjih preduzeća. Pored potpredsednika Privredne komore Srbije, predstavnika Ministarstva privrede i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, učesnike je pozdravila i Snežana Klašnja, pomoćnik ministra u Ministarstvu omladine i sporta.
Detaljnije

Otvoren Info dan o evropskim mogućnostima za mlade

Datum: 24.09.2013 | Kategorija: Omladina,

Info dan za mlade, čiji je cilj bolje informisanje o stipendijama, grantovima i programima podrške Saveta Evope, otvoren je danas u Palati Srbija, uz poruku da mladi uzmu što aktivnije učešće u oblikovanju svoje budućnosti.
Detaljnije

Udovičić: Izlečićemo naše timove

Datum: 23.09.2013 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Pred nama je rešavanje pitanja privatizacije sportskih klubova, ali to je samo sredstvo. Konačan cilj je njihovo ozdravljenje, kao i ukupan razvoj srpskog sporta.
Detaljnije

Spreman sam da učim od Vučića

Datum: 19.09.2013 | Kategorija: Sport,

Detaljnije

Ministar omladine i sporta sastao se sa direktorom Uprave za sport i mlade Crne Gore

Datum: 17.09.2013 | Kategorija: Omladina, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sa saradnicima sastao se sa crnogorskom delegacijom, predvođenom direktorom Uprave za sport i mlade Igorom Vušurovićem.
Detaljnije

Stranica 1 od 2