Završen 7. Međunarodni sajam sporta

Završen je ovogodišnji Sajam sporta čiji je slogan bio "Put uspeha". Još jednom je u organizaciji Sportskog saveza Srbije a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta najbolji srpski brend - sport bio u fokusu.

Pod kupolom Beogradskog sajma viđen je rekordan broj aktivacija kao i dece koja su se oprobala u najrazličitijim sportovima. Od olimpijskih, svetskih, evropskih šampiona čuli smo sa kakvim su se izazovima susretali u prethodnom periodu, kao i koji su im planovi na narednim takmičenjima. Što je najvažnije sve su to pomno slušali i ugrabili priliku da se druže i slikaju sa njima neki budući šampioni. Po osmesima onih najmlađih možemo zaključiti da im se ova manifestacija svidela i da je još jednom uspešno organizovana.

Ono što je najvažnije jeste da mališani koji su posetili Sajam sporta svojim drugarima koji to nisu učinili ovaj put, prenesu svoje utiske i ruku pod ruku krenu na trening, počnu da se bave fizičkom aktivnošću, druže se i postanu zdravi i dobri ljudi.

Ovde se put uspeha ne završava, samo smo se osvrnuli na do sada učinjeno, zato nastavljamo dalje. Zahvaljujemo se svima koji su bili deo ove manifestacije!

Top