Vučić i Udovičić posetili fudbalere u Staroj Pazovi

„Jedino što je Srbija očekivala bilo je da se borite za njenu zastavu i vi ste to uradili, uspeli ste da ujedinite Srbiju, nikakvu računicu niste imali, nikakvim se nesportskim metodama niste služili i zaista sam zadovoljan i srećan zbog vaše pobede“, rekao je fudbalerima premijer Aleksandar Vučić.

Premijer i ministar su sa fudbalerima sedeli i razgovarali o narednim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiju, sinoćnjoj utakmici, o planovima za izgradnju Nacionalnog stadiona, ali i o atmosferi u reprezantaciji koja je nakon pobede nad Albanijom vrlo pozitivna.

"Sinoć je cela Srbija bila ujedinjena, svi smo ponosni i radosni zbog vaše pobede, zbog toga koliko ste borbenosti pokazali na terenu. Doneli ste odgromnu radost Srbiji, Republici Srpskoj, posebno Kosovu i Metohiji, svim građanima Srbije, ne samo Srbima, svi su se radovali. Vratili ste veru u sport, nikakvim se nesportskim metodama niste služili i srećan sam zbog toga", istakao jeVučić..

On je od kapitena Branislava Ivanovića dobio na poklon dres sa sinoćnje utakmice, a od junaka pobede u Elbasanu Adema Ljajića loptu, dok je Udovičiću svoj dres poklonio zamenik kapitena Aleksandar Kolarov.

Poslednju utakmicu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo reprezentacija Srbije igra s Portugalijom u nedelju u Beogradu.

Top