Udovičić: Vlada Srbije će duplo više ulagati u auto-moto sport i infrastrukturu

„Zadovoljstvo mi je da primim priznanje za doprinos ovom sportu, ali ja danas ne bih ni bio ovde da naši automobilisti svojim rezultatima nisu pokazali da su vredni pažnje i opravdali naše poverenje i pomoć koju smo im pružili. Posle 13 godina se ponovo dele nagrade, vraćaju trke i interesovanje je sve veće u Srbiji, sa čime imamo da se pohvalimo. Vlada Srbije će duplo više ulagati u ovaj sport i infrastrukturu“, rekao je Udovičić.

Na svečanosti u hotelu Vojvodina, AMSS je dodelio najviša priznanja u srpskom auto i moto sportu Zlatne i Dijamantske kacige, a nagrađeni su još šampion u ETCC šampionatu Dušan Borković i Milovan Vesnić.

AMSS - Vanja Udovičić 2

„Verujem da je zajedničkom uspehu doprinosi dobar i transparentan odnos saveza i sportista sa ministarstvom. Kao što su se mnogi od njih i lično uverili, vrata mog kabineta su uvek otvorena svima, za svaki predlog i sugestiju, jer samo zajedno možemo da napravimo vrhunske rezultate. Hvala vam još jednom na ovom priznanju, želim vam svima srećnu i uspešnu sportsku 2016. godinu“, zaključio je Udovičić.

Top