Udovičić: Sportska takmičenja su najbolja promocija Srbije!

„Veoma me raduje što je Srbija imala priliku da se pokaže kao uspešan domaćin velikog sportskog događaja kao što je Svetsko prvenstvo u kik boksu. Broj od 750 takmičara iz 57 zemalja dovoljno govori o veličini i značaju ovog događaja, a posebno sam ponosan na činjenicu da je Svetska kik boks federacija naše domaćinstvo proglasila za najbolje organizovano prvenstvo u istoriji ove organizacije“, rekao je Udovičić.

Vanja Udovičić, kik boks

On je istakao da je cilj da se u Srbiji organizuje što veći broj takmičenja, da se privuče što veći broj stranih sportista i na taj način se razvije sportski turizam i još jednom čestitao srpskim reprezentativcima na istorijskom uspehu koji su ostvarili.

Vanja Udovičić, kik boks

„Trud i rad koji ste uložili da biste postigli zapažene rezultate se isplatio i želim vam da nastavite istim tempom i da u budućnosti postižete velike rezultate. Ministarstvo će uvek biti vaš partner na putu do medalja, a ja se iskreno nadam da ćete i vi svojim primerom motivisati decu i mlade da zavole ovaj sport i da ćemo i u generacijama koje dolaze prepoznati neke nove šampione“, istakao je Udovičić.

Top