Udovičić se sastao sa evropskim prvakom i najboljim automobilistom Srbije

„Uvek mi je vrlo drago da ugostim Dušana jer sa njim imamo veoma dobru saradnju i on nam svoju zahvalnost najbolje pokaže na stazama gde se maksimalno trudi. Upravo je svoju predanost ovom sportu na najbolji mogući način dokazao kada je pre mesec dana postao novi šampion Evrope na kružnim stazama. Verujem u Dušana i njegove nove velike rezultate i nadam se da ćemo još dugo sarađivati, a on se uvek vraćati sa peharom u ruci“, rekao je ministar omladine i sporta.  

IMG_9633

Borković se zahvalio Udovičiću na nesebičnoj podršci koju dobija od Ministarstva omladine i sporta i rekao da se nada da će i u budućnosti opravdati poverenje koje Ministarstvo i Srbija imaju u njega.

Udovičić je istakao da se nada da će Dušan nastaviti da doprinosi popularizaciji automobilizma u Srbiji i promociji dobre slike naše zemlje u svetu.

IMG_9638

Inače, svi građani će moći da se druže i voze sa najbržim srpskim automobolistom od 27. do 29. novembra, kada će Borković biti jedan od specijalnih gostiju Međunarodnog Sajma sporta na kojem će izložiti i svoj simulator za vožnju gde će svako moći da oproba svoje vozačke sposobnosti.

Top