Najuspešnijim srednjoškolcima Ministarstvo omladine i sporta dodeljuje 1.530 nagrada

Na 97. pisanoj sednici Fonda za mlade talente Republike Srbije usvojena je Lista dobitnika nagrada na Konkursu za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2019. godine.

Na Konkurs se prijavilo ukupno 1.668 učenika srednjih škola, a 1.530 kandidata će dobiti nagradu Fonda za uspeh postignut na domaćim ili međunarodnim takmičenjima.

Na sednici je, takođe, doneta Odluka o usvajanju visine iznosa novčanih nagrada na navedenom Konkursu, po kojoj će učenici dobiti nagrade u iznosu do 200.000 dinara, u zavisnosti od ranga, odnosno nivoa takmičenja.

Listu dobitnika nagrada po Konkursu možete preuzeti OVDE. Obaveštenje o utvrđenim iznosima nagrada u odnosu na nivo/rang takmičenja i osvojeno mesto po Konkursu možete preuzeti OVDE.

Od kada je Fond za mlade talente u nadležnosti Ministarstva omladine i sporta nagrađeno je više od 14.200 srednjoškolaca, koji su svoje rezultate postigli na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Svim dobitnicima nagrade Fonda za mlade talente čestitamo i želimo uspeh u daljem školovanju.

 

Top