Ministar Udovičić sa srpskim kajakašima

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i državni sekretar Predrag Peruničić, sastali su se danas sa srpski kajakašima koji su osvojili medalje na Evropskom prvenstvu u kajaku, koje je održano 15. i 16. jula 2017. godine u Plovdivu u Bugarskoj. Srpski tim je  ovo prvenstvo završio sa tri medalje,  dve srebrne i jednom broznanom.

Ministar Udovičić je čestitao kajakašima na osvojenim medaljama i poželeo im uspeh na predstojećem Svetskom prvenstvu u avgustu. Tokom sastanka ministar je razgovarao sa sportistima o međunarodnim takmičenjima koja se organizuju kod nas i sa kojih se šalje u svet slika da je Srbija dobar domaćin, već prepoznatljiva po uspešnom organizovanju velikih sportskih događaja. 

Susretu, koji je održan u zgradi Vlade Srbije prisustvovali su osvajači medalja Marko Tomićević, Milenko Zorić, Marko Dragosavljević i Dejan Pajić, selektor Bora Sibinkić, treneri Ognjen Filipović i Uroš Pavlović i predsednik Kajakaškog saveza Srbije Mirko Nišović.

Kajakaši su se zahvalili Ministru Udovičiću, Ministarstvu i Vladi Republike Srbije na podršci koju imaju i na doprinosu da se ovaj sport razvija, a ove brojne medalje su upravo potrvda toga.

Top