Ministar Udovičić sa šeikom Naserom bin Hamadom Al Kalifom – Čast i privilegija je ukazati gostoprimstvo šeiku Bahreina

Njegovo visočanstvo šeik Naser bin Hamad Al Kalifa, sa delegacijom Kraljevine Bahrein otpočeo je posetu našoj zemlji sastankom sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem. Ministar Udovičić razgovarao je sa šeikom Kraljevine Bahrein i ministrom omladine i sporta Ajmanom Taufikom Almoajadom o različitim modalitetima saradnje u oblastima omladine i sporta, koji mogu dodatno osnažiti prijateljske bilateralne odnose.

Šeika Nasera bin Hamada Al Kalifu, koji je ujedno i predstavnik kralja Bahreina za humanitarna prava i omladinski rad, predsedavajući Vrhovnog veća za omladinu i sport, savetnik za nacionalnu bezbednost i komandant Kraljeve garde, ministar Udovičić je upoznao sa rezultatima rada Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i izrazio potpunu spremnost za saradnju sa Kraljevinom Bahrein u ovim oblastima.

Takođe, ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić istakao je da je za Srbiju izuzetna čast da ugosti Njegovo visočanstvo šeika Nasera bin Hamada Al Kalifu, kao i da je velika privilegija za našu zemlju, između ostalog, spremnost i otvorenost za saradnju Kraljevine Bahrein i Republike Srbije u oblastima omladine i sporta.

 

Top