Ministar Udovičić dodelio stipendije najboljim studentima Univerziteta u Kragujevcu - Biti stipendista Fonda za mlade talente znači biti prepoznat i priznat kao najbolji

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić dodelio je danas ugovore o stipendiranju najuspešnijim studentima Univerziteta u Kragujevcu. Dodeli stipendija su prisustvovali i gradonačelnik Nikola Dašić i rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović.

„Posebno je zadovoljstvo videti punu salu mladih ljudi, koji su tokom svog školovanja postigli uspehe vredne poštovanja svih nas. Ovaj dan je kruna vašeg truda, zalaganja i želje za znanjem, jer biti stipendista Fonda znači biti prepoznat i priznat kao najbolji. Čestitam svim dobitnicima stipendija i želim da u nastavku svog školovanja i kasnije profesionalnog angažmana, uvek budete otvoreni za nova saznanja i da nastojite da date svoj maksimum. Vi ste među najboljim studentima u Srbiji, vi ste generacija od koje očekujemo dodatnu snagu i kreativnost, i nebrojeno puta ste nam dokazali da ne postoje prepreke na putu vašeg usavršavanja i akademskog napretka. Fond za mlade talente nastaviće da vas motiviše da svake godine budete sve bolji i da verujete uvek u svoje sposobnosti, a na tom putu, tu smo da vas podržimo i da zajedno činimo tim za ponos naše Srbije”, rekao je u svom obraćanju stipendistima ministar Udovičić.

 

Top