Ministar Udovičić čestitao Saviću i Filipoviću na prestižnim priznanjima FINE - Trijumfalni završetak godine za pamćenje za srpski vaterpolo

Međunarodna federacija vodenih sportova (FINA) dodelila je večeras najprestižnija priznanja za najboljeg trenera i igrača na svetu selektoru naše vaterpolo reprezentacije Dejanu Saviću i bivšem kapitenu Filipu Filipoviću. Tim povodom ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio im je čestitke i istakao da je u godini kada je vaterpolo u Srbiji obeležio jedan vek postojanja i  reprezentacija Srbije postala dvostruki uzastopni olimpijski šampion, ovo veče u kome su dodeljena najveća priznanja FINE, trijumfalni završetak godine za pamćenje za srpski vaterpolo.

„Za poštovanje i divljenje, za ponos Srbije - Najprestižnija priznanja za najboljeg vaterpolo trenera i igrača na svetu za Dejana Savića i Filipa Filipovića! Čestitam, šampioni, od srca! Beskrajno hvala što je vaterpolo sinonim za sport u kome je naša Srbija UVEK najbolja! Idemo dalje”, izjavio je ministar Udovičić.

Top