Ministar Udovičić čestitao Međunarodni dan studenata i mladima uputio važnu poruku – Verujemo u vas, budite istinski heroji – vakcinišite se!

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je akademcima Međunarodni dan studenata, zahvalio im se što svojim usavršavanjem i željom za znanjem čine ponos i budućnost naše zemlje i poručio im da preuzmu odgovornost, pokažu solidarnost i vakcinišu se.

„Svi vaši uspesi i nastojanja da svakoga dana napredujete, usavršavate se i budete dobri ljudi su najveći ponos vaših roditelja i svih nas u Srbiji. Država Srbija nastaviće da vas prati na putu uspeha i bude vam oslonac prilikom ostvarivanja vaših ciljeva i ambicija. Želim vam da nastavite da budete najveći društveni pokretač našeg društva i još jednom pokažete odgovornost i solidarnost na delu tako što ćete se vakcinisati i pomoći sebi, svojim kolegama i onima koje volite da se pandemija završi i da naredne semestre dočekamo u punim amfiteatrima. Srećan vam Međunarodni dan studenata”, poručio je ministar Udovičić.

Top