Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se sa ministrom omladine i sporta Republike Turske Mehmetom Muharemom Kasapogluom

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se sa delegacijom Republike Turske predvođene ministrom omladine i sporta Mehmetom Muharemom Kasapogluom i poželeo im dobrodošlicu u Beograd na utakmicu Lige nacije Srbija – Turska. Tom prilikom razgovarali su o planovima za intenziviranje i produbljivanje saradnje u resornim oblastima.

”Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da održim sadržajan i konstruktivan razgovor sa ministrom Kasapogluom i članovima delegacije Republike Turske. Uz obostranu konstataciju da je saradnja dveju država do sada bila veoma uspešna, te da su kontakti dva ministarstva korisni za produbljivanje prijateljskih odnosa dve zemlje, razgovarali smo i o nastavku saradnje kako na polju sistema sporta, tako i u oblasti omladine. Do sada smo se pokazali kao pouzdani partneri i verujem da ćemo ostvariti još uspešniju saradnju na budućim zajedničkim projektima” – istakao je ministar Udovičić.

Nakon sastanka, ministar Vanja Udovičić je sa ministrom Kasapogluom prisustvovao utakmici Lige nacije, Srbija – Turska.

 
Top