Udovičić: Ovogodišnji Sajam sporta obara rekorde

„Ulaz je besplatan, to prvo moram da naglasim, jer želimo da sport bude dostupan svima. Sajam sporta je jedinstvena manifestacija koja okuplja sve sportske saveze, sportiste, stručnjake, doktore i predavače u oblasti sporta na jednom mestu. Ove godine će Sajam sporta biti veći i bolji, a očekujem i veći broj posetilaca. Kao i naši sportisti, želimo da obaramo rekorde svake godine“, rekao je Udovičić.

Konferencija, najava Sajam sporta, Vawa Udovičić

On je istakao da je Sajam sporta još jedan način da se zahvalimo svim savezima i sportistima na neverovatnim rezultatima, ali i da pokažemo da uvek mislimo na njih – a ne samo kada osvajaju medalje.

Konferencija, najava Sajam sporta, Vawa Udovičić

,,Iza nas je veoma uspešna sportska godina. Dokazaću vam to jednim primerom – u predolimpijskoj, 2011. godini osvojeno je 12 medalja. U ovoj predolimpijskoj 2015. osvojeno je 29 medalja! To vam govori o tome koliku odgovornost imamo prema OI u Riju, koliko su veća očekivanja i koliko su te igre posebne i nama važne“, istakao je Udovičić.

Neđa, Vawa Udovičić

On je podsetio da nas mnogo toga očekuje već na početku 2016. godine. Upravo na Sajmu sporta će, kako kaže Udovičić, moći da se vide prezentacije Vaterpolo i Fudbalskog saveza Srbije povodom predstojećih Evropskih prvenstava, a na štandu Olimpijskog komiteta svi posetioci će moći da pozdrave srpske olimpijce i požele im sreću u Riju, ali i pored toga će imati više od 20 terena i poligona za akttivaciju i mnogobrojne druge sadržaje.

Sajam sporta 2015

„Cilj nam je da Sajam sporta postane tradicionalna manifestacija koja će okupljati što veći broj građana iz cele zemlje, ali i regiona i šire. Dođite da se aktivirate, posetite Muzej sporta, edukujte se, družite sa svojim omiljenim sportistima. Provedite sa nama jedan zdrav i aktivan vikend. Pokažimo svima da smo sportska nacija, da volimo i podržavamo sport i uživamo u njemu!“, zaključio je Udovičić.

Top