Удовичић: Овогодишњи Сајам спорта обара рекорде

„Улаз је бесплатан, то прво морам да нагласим, јер желимо да спорт буде доступан свима. Сајам спорта је јединствена манифестација која окупља све спортске савезе, спортисте, стручњаке, докторе и предаваче у области спорта на једном месту. Ове године ће Сајам спорта бити већи и бољи, а очекујем и већи број посетилаца. Као и наши спортисти, желимо да обарамо рекорде сваке године“, рекао је Удовичић.

Konferencija, najava Sajam sporta, Vawa Udovičić

Он је истакао да је Сајам спорта још један начин да се захвалимо свим савезима и спортистима на невероватним резултатима, али и да покажемо да увек мислимо на њих – а не само када освајају медаље.

Konferencija, najava Sajam sporta, Vawa Udovičić

,,Иза нас је веома успешна спортска година. Доказаћу вам то једним примером – у предолимпијској, 2011. години освојено је 12 медаља. У овој предолимпијској 2015. освојено је 29 медаља! То вам говори о томе колику одговорност имамо према ОИ у Рију, колико су већа очекивања и колико су те игре посебне и нама важне“, истакао је Удовичић.

Neđa, Vawa Udovičić

Он је подсетио да нас много тога очекује већ на почетку 2016. године. Управо на Сајму спорта ће, како каже Удовичић, моћи да се виде презентације Ватерполо и Фудбалског савеза Србије поводом предстојећих Европских првенстава, а на штанду Олимпијског комитета сви посетиоци ће моћи да поздраве српске олимпијце и пожеле им срећу у Рију, али и поред тога ће имати више од 20 терена и полигона за акттивацију и многобројне друге садржаје.

Сајам спорта 2015

„Циљ нам је да Сајам спорта постане традиционална манифестација која ће окупљати што већи број грађана из целе земље, али и региона и шире. Дођите да се активирате, посетите Музеј спорта, едукујте се, дружите са својим омиљеним спортистима. Проведите са нама један здрав и активан викенд. Покажимо свима да смо спортска нација, да волимо и подржавамо спорт и уживамо у њему!“, закључио је Удовичић.

Top