Ministar Udovičić u nastavku akcije obilazaka lokalnih samouprava, posetio opštine Irig i Šid

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je danas opštine Šid i Irig čime je nastavio akciju obilazaka lokalnih samouprava i doniranja sportske opreme klubovima širom Srbije.

Tokom obilaska opštine Šid, ministar Udovičić je posetio FK „Jedinstvo“ iz Morovića i FK „Graničar“ iz Jamena.

„Veoma sam zadovoljan konstruktivnim razgovorima koji su vođeni danas sa predstavnicima opštine Šid i sportistima, jer je jedino tako moguće uvideti šta je sve potrebno zajedno učiniti da bi se prevazišli izazovi u daljem razvoju sporta u ovom kraju. Izuzetno je važno da iskoristimo ovakvu priliku da otvoreno i odgovorno razmenimo informacije i mišljenja i odredimo zajedničke akcije i ciljeve našeg delovanja. Tako ćemo potvrditi da smo u istom timu – koji će ostvarivati željene rezultate u razvoju omladine i sporta širom Srbije!“ istakao je ministar Udovičić.

Priliku da se upoznaju sa ministrom Udovičićem na sportskom terenu i podele svoja iskustva i ambicije imali su i mladi članovi fudbalskog kluba  „Planinac“ iz Rivica u opštini Irig.

„ Irig je opština u kojoj sport ima posebno mesto. Pored fudbalskih klubova, koji imaju tradiciju dugu čitav jedan vek, iriška opština iznedrila je sjajne atletičare, dizačice tegova i kik boksere “ – zaključio je ministar Udovičić.

Top