Министар Удовичић у наставку акције обилазака локалних самоуправа, посетио општине Ириг и Шид

Министар омладине и спорта Вања Удовичић обишао је данас општине Шид и Ириг чиме је наставио акцију обилазака локалних самоуправа и донирања спортске опреме клубовима широм Србије.

Током обиласка општине Шид, министар Удовичић је посетио ФК „Јединство“ из Моровића и ФК „Граничар“ из Јамена.

„Веома сам задовољан конструктивним разговорима који су вођени данас са представницима општине Шид и спортистима, јер је једино тако могуће увидети шта је све потребно заједно учинити да би се превазишли изазови у даљем развоју спорта у овом крају. Изузетно је важно да искористимо овакву прилику да отворено и одговорно разменимо информације и мишљења и одредимо заједничке акције и циљеве нашег деловања. Тако ћемо потврдити да смо у истом тиму – који ће остваривати жељене резултате у развоју омладине и спорта широм Србије!“ истакао је министар Удовичић.

Прилику да се упознају са министром Удовичићем на спортском терену и поделе своја искуства и амбиције имали су и млади чланови фудбалског клуба  „Планинац“ из Ривица у општини Ириг.

„ Ириг је општина у којој спорт има посебно место. Поред фудбалских клубова, који имају традицију дугу читав један век, иришка општина изнедрила је сјајне атлетичаре, дизачице тегова и кик боксере “ – закључио је министар Удовичић.

Top