Удовичић: Влада Србије ће дупло више улагати у ауто-мото спорт и инфраструктуру

„Задовољство ми је да примим признање за допринос овом спорту, али ја данас не бих ни био овде да наши аутомобилисти својим резултатима нису показали да су вредни пажње и оправдали наше поверење и помоћ коју смо им пружили. После 13 година се поново деле награде, враћају трке и интересовање је све веће у Србији, са чиме имамо да се похвалимо. Влада Србије ће дупло више улагати у овај спорт и инфраструктуру“, рекао је Удовичић.

На свечаности у хотелу Војводина, АМСС је доделио највиша признања у српском ауто и мото спорту Златне и Дијамантске кациге, а награђени су још шампион у ЕТЦЦ шампионату Душан Борковић и Милован Веснић.

AMSS - Vanja Udovičić 2

„Верујем да је заједничком успеху доприноси добар и транспарентан однос савеза и спортиста са министарством. Као што су се многи од њих и лично уверили, врата мог кабинета су увек отворена свима, за сваки предлог и сугестију, јер само заједно можемо да направимо врхунске резултате. Хвала вам још једном на овом признању, желим вам свима срећну и успешну спортску 2016. годину“, закључио је Удовичић.

Top