Удовичић: Спортска такмичења су најбоља промоција Србије!

„Веома ме радује што је Србија имала прилику да се покаже као успешан домаћин великог спортског догађаја као што је Светско првенство у кик боксу. Број од 750 такмичара из 57 земаља довољно говори о величини и значају овог догађаја, а посебно сам поносан на чињеницу да је Светска кик бокс федерација наше домаћинство прогласила за најбоље организовано првенство у историји ове организације“, рекао је Удовичић.

Вања Удовичић, кик бокс

Он је истакао да је циљ да се у Србији организује што већи број такмичења, да се привуче што већи број страних спортиста и на тај начин се развије спортски туризам и још једном честитао српским репрезентативцима на историјском успеху који су остварили.

Вања Удовичић, кик бокс

„Труд и рад који сте уложили да бисте постигли запажене резултате се исплатио и желим вам да наставите истим темпом и да у будућности постижете велике резултате. Министарство ће увек бити ваш партнер на путу до медаља, а ја се искрено надам да ћете и ви својим примером мотивисати децу и младе да заволе овај спорт и да ћемо и у генерацијама које долазе препознати неке нове шампионе“, истакао је Удовичић.

Top