Удовичић се састао са европским прваком и најбољим аутомобилистом Србије

„Увек ми је врло драго да угостим Душана јер са њим имамо веома добру сарадњу и он нам своју захвалност најбоље покаже на стазама где се максимално труди. Управо је своју преданост овом спорту на најбољи могући начин доказао када је пре месец дана постао нови шампион Европе на кружним стазама. Верујем у Душана и његове нове велике резултате и надам се да ћемо још дуго сарађивати, а он се увек враћати са пехаром у руци“, рекао је министар омладине и спорта.  

IMG_9633

Борковић се захвалио Удовичићу на несебичној подршци коју добија од Министарства омладине и спорта и рекао да се нада да ће и у будућности оправдати поверење које Министарство и Србија имају у њега.

Удовичић је истакао да се нада да ће Душан наставити да доприноси популаризацији аутомобилизма у Србији и промоцији добре слике наше земље у свету.

IMG_9638

Иначе, сви грађани ће моћи да се друже и возе са најбржим српским аутомоболистом од 27. до 29. новембра, када ће Борковић бити један од специјалних гостију Међународног Сајма спорта на којем ће изложити и свој симулатор за вожњу где ће свако моћи да опроба своје возачке способности.

Top