Удовичић отворио Националну конференцију наставника у Крагујевцу

„Сматрам да је јако добро што ученицима предузетништво приближавате кроз образовне програме које спроводите у форми ваннаставних активности. Предузетништво и финансијска писменост су данас јако важни чиниоци у њиховој будућности, стога – свака вам част на томе“, рекао је Удовичић.

Udovičić u Kragujevcu

Он је похвалио и жељу свих наставника да се додатно усавршавају и, како каже, највише га радује што ће управо то знање бити пренето деци.

Udovičić u Kragujevcu

„Деци све више недостаје практичног знања, што је супротно захтевима друштва и тржишта рада.  Управо сте ви ти који од најранијег доба морате да им преносите та знања. Младима је потребна ваша подршка како би кроз образовање активно учествовали у свим сегментима савременог живота, повећали своје могућности при запошљавању и унапредили свој предузетнички дух“, истакао је Удовичић.

Udovičić u Kragujevcu

Он је након тога обишао Велики парк у Крагујевцу и отворио Полигон за безбедност и Отворену сцену за програме младих.

„Овај парк је место окупљања великог броја младих, али до сада није било садржаја који би то време учинили занимљивим и корисним. Данас је ово мултифункционалан простор у центру града који ће младима омогућити да квалитетније проведу своје слободно време“, нагласио је Удовичић.

Top