Резултати Јавног конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије кроз Еразмус+ програм ЕУ и програме прекограничне сарадње

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за програме и пројекте од јавног интереса у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије кроз Еразмус+ програм ЕУ и програме прекограничне сарадње.

С циљем унапређења међународне и регионалне сарадње у области омладине и оснаживања младих за веће учешће у друштву и међународној заједници, као и стварања услова за суфинансирање пројеката одобрених од стране Европске комисије кроз Еразмус+ програм ЕУ и програме прекограничне сарадње, који су усмерени ка активном учешћу младих у реализацији Националне стратегије за младе за период од 2015. до 2025. године у области међународне сарадње, Министарство омладине и спорта је у оквиру Јавног конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије кроз Еразмус+ програм ЕУ и програме прекограничне сарадње који је расписан 17. јула 2019. године, на основу предлога комисије, од пристиглих девет предлога, одабрало четири пројекта који ће се финансирати у укупном износу од 3.406.549,51 динара.

Резултате јавног конкурса можете преузети ОВДЕ.

Top