Радови на завршетку спортске хале „Дом партизана“ у Лесковцу

У Лесковцу су у току завршни радови на изградњи спортске хале “Дом партизана”. Град Лесковац је ове године конкурисао код Министарства омладине и спорта за пројекат ,,Заврши започето”, којим је предвиђено финансирање радова на спортским објектима чија изградња је започета, а није завршена јер је реч о објекту који није завршен од 2011. године.

Спортска хала „Дом партизана“ је вишенаменски затворени спортски објекат који садржи: спортски терен, свлачионице са пратећим просторијама, простори намењени за судије, делегате и тренере, простор за опрему, медицински блок, простор за гледаоце – трибине са галеријом и техничке просторије. Користиће се за организовање тренинга, такмичења различитих нивоа (школска, студентска, локална, регионална, државна и међународна), а осим професионалних спортиста, корисници овог објекта ће бити и рекреативци.

У току је извођење бетонских, армирачких, зидарских, изолационих и фасадерских радова, као и радова на постављању предвиђених инсталација, припрема за уградњу фасадне алуминијумске браварије.

Top