Министар Удовичић у посети Зајечару

Министар спорта и омладине Вања Удовичић, са сарадницима, посетио је данас град Зајечар и са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем разговарао о актуелним темама у области спорта и омладине.

“Данас смо отворили могућности за решавање проблема, првенствено у области спорта. Морам да напоменем да је омладинска политика у граду Зајечару једна од развијенијих, и желим да се захвалим и градоначелнику што је данас истакао да му је омладина на првом месту и омладинска политика као значајан фактор у самој стратегији развоја града Зајечара, јер су до сада у претходне три године невладин сектор и организације које се баве омладинском политиком добила 22 милиона динара  министарства за своје пројекте. Жеља нам је да се таква тенденција настави, да имамо још боље пројекте из града Зајечара.”, истакао је министар Удовичић.

Он је рекао да је град Зајечар имао у претходне три године добру сарадњу са министарством, и нагласио да жели да та сарадња у наредном периоду буде много боља и да они проблеми који муче локалну самоуправу заједничким напорима буду решене.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић се захвалио министру Удовичићу, што је већ у првој недељи нове градске власти у Зајечару, дошао у радну посету а затим је нагласио да се водио веома конструктиван разговор, везан за многа питања и проблеме, почевши од спортске хале у Котлујевцу и да ће град  почети фазно да ради на решавању проблема. Такође је рекао да ће се радити на решавању проблема уз подршку и помоћ Министарства омладине и спорта, Министарства трговине и туризма и  Канцеларије за управљање пројектима Владе РС.

Top