Министар Удовичић са шеиком Насером бин Хамадом Ал Калифом – Част и привилегија је указати гостопримство шеику Бахреина

Његово височанство шеик Насер бин Хамад Ал Калифа, са делегацијом Краљевине Бахреин отпочео је посету нашој земљи састанком са министром омладине и спорта Вањом Удовичићем. Министар Удовичић разговарао је са шеиком Краљевине Бахреин и министром омладине и спорта Ајманом Тауфиком Алмоајадом о различитим модалитетима сарадње у областима омладине и спорта, који могу додатно оснажити пријатељске билатералне односе.

Шеика Насера бин Хамада Ал Калифу, који је уједно и представник краља Бахреина за хуманитарна права и омладински рад, председавајући Врховног већа за омладину и спорт, саветник за националну безбедност и командант Краљеве гарде, министар Удовичић је упознао са резултатима рада Министарства омладине и спорта Републике Србије и изразио потпуну спремност за сарадњу са Краљевином Бахреин у овим областима.

Такође, министар омладине и спорта Републике Србије Вања Удовичић истакао је да је за Србију изузетна част да угости Његово височанство шеика Насера бин Хамада Ал Калифу, као и да је велика привилегија за нашу земљу, између осталог, спремност и отвореност за сарадњу Краљевине Бахреин и Републике Србије у областима омладине и спорта.

 

Top