Министар Удовичић доделио стипендије најбољим студентима Универзитета у Крагујевцу - Бити стипендиста Фонда за младе таленте значи бити препознат и признат као најбољи

Министар омладине и спорта Вања Удовичић доделио је данас уговоре о стипендирању најуспешнијим студентима Универзитета у Крагујевцу. Додели стипендија су присуствовали и градоначелник Никола Дашић и ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић.

„Посебно је задовољство видети пуну салу младих људи, који су током свог школовања постигли успехе вредне поштовања свих нас. Овај дан је круна вашег труда, залагања и жеље за знањем, јер бити стипендиста Фонда значи бити препознат и признат као најбољи. Честитам свим добитницима стипендија и желим да у наставку свог школовања и касније професионалног ангажмана, увек будете отворени за нова сазнања и да настојите да дате свој максимум. Ви сте међу најбољим студентима у Србији, ви сте генерација од које очекујемо додатну снагу и креативност, и небројено пута сте нам доказали да не постоје препреке на путу вашег усавршавања и академског напретка. Фонд за младе таленте наставиће да вас мотивише да сваке године будете све бољи и да верујете увек у своје способности, а на том путу, ту смо да вас подржимо и да заједно чинимо тим за понос наше Србије”, рекао је у свом обраћању стипендистима министар Удовичић.

 

Top