Министар омладине и спорта Вања Удовичић састао се са министром омладине и спорта Републике Турске Мехметом Мухаремом Касапоглуом

Министар омладине и спорта Вања Удовичић састао се са делегацијом Републике Турске предвођене министром омладине и спорта Мехметом Мухаремом Касапоглуом и пожелео им добродошлицу у Београд на утакмицу Лиге нације Србија – Турска. Том приликом разговарали су о плановима за интензивирање и продубљивање сарадње у ресорним областима.

”Велико ми је задовољство што сам имао прилику да одржим садржајан и конструктиван разговор са министром Касапоглуом и члановима делегације Републике Турске. Уз обострану констатацију да је сарадња двеју држава до сада била веома успешна, те да су контакти два министарства корисни за продубљивање пријатељских односа две земље, разговарали смо и о наставку сарадње како на пољу система спорта, тако и у области омладине. До сада смо се показали као поуздани партнери и верујем да ћемо остварити још успешнију сарадњу на будућим заједничким пројектима” – истакао је министар Удовичић.

Након састанка, министар Вања Удовичић је са министром Касапоглуом присуствовао утакмици Лиге нације, Србија – Турска.

 
Top